lördag 24 januari 2009

Thun´s

Vaknade upp imorse med känslan av att någon kört ner en diskborste i halsen och rivit runt. Gör ont som f.n. Åt lite chips nu under kvällen och fick dessutom ont i magen. Hmhm, vill inte bli sjuk nu när man äntligen kommit igång med träning. Men men, inte mycket att göra åt. Jag har preparetat mig med en massa c-brus, vitaminer och echinaforce. Så om jag inte blir bättre av det, ja då är det ett envist virus.
Annars idag så har vi varit en sväng till Thun´s. Att åka dit känns lite som 50/50. Vissa gånger har de jättemkt fint, nästa ingenting. Idag var det "så där". De hade rea på en hel del vinterkläder. Så några par vantar till liam till nästa vinter inhandlades, likaså en skiddress till m. Och lite annat smått och gott slinker ju alltid ner. Ett par jättefina seglar-gummistövlar till liam fyndade vi bla.

Till middag idag åt vi stekt älgkött, smörstekta kantareller o pommes (hade ingen potatis hemma =). Jättegott. Någon annan som tyckte det var jättegott var liam. Älgköttet försvann på sekunden =) Kul. En matglad kille.

Nu ska jag ta en c-brus till.

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch vad alla verkar bli sjuka nu =( Hoppas det inte blev värre! Skulle va kul att ses snart! Speciellt nu när Max kan knalla efter Liam!