söndag 25 januari 2009

Bortglömd, nu återfunnen

Förkylningen. Varför är det så, att när man är från hemmet och dessutom gör något trevligt, så mår man alltid mycket bättre. Sen hinner man bara innanför ytterdörren så känner man hur viruspartiklarna riktigt attackerar en. Jag tror att bästa medicinen är att inte låta viruset känna att det vinner, utan att istället trotsa viruset och låtsas att man inte alls är förkyld. Vad tror ni om det? Ska testa imorrn! Sen blir det utvärdering.


Idag har jag och liam iallafall haft en otroligt trevlig em/kväll. Vi intog nämligen grabbmammans hem med allt vad det innebär. Liam hade stora problem med Noahs dammsugare, som absolut inte vill göra som liam ville. Stora protester utbröt. Tror att det första trots-stadiet börjar infalla. Hmhm, ska ju bli riktigt spännande...not! Inte med tanke på hur arg och frustrerad han var idag. Vi tackar iallafall för en trevlig dag med både fika och god mat. Måste ses oftare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja. Herregud vad frustrerande. Undrar vad det var som irriterade. Sen glömmer man ju lätt bort att 99 % av alla gånger beror frustrationen på trötthet. Nu Måste vi ses oftare hädan efter hur svårt kan det vara.

Anonym sa...

Lust att träffa oss något i veckan? Om du lyckas kämpa emot förkylningen =)
Kram och god natt!

ninalina sa...

Du kanske ska haka på nyårslöftet "Sluta känna efter". Om man känner efter så tror man att man är så mycket sjukare än man egentligen är.

Tack för igår!