lördag 10 januari 2009

Lördagskväll utan barn(o hund)!!

Lämnade av lillen och vovven hos deras mormor och morfar för att sedan ta bilen ner på stan för en god matbit och en biofilm.

Vi var ute i väldigt god tid så vi hann kika lite i affärer först. Fyndade lite kläder till liam på polarn & pyret. Typiskt att man alltid lägger tid på att handla till de små när man äntligen har lite tid till att bara kolla på kläder till sig själv =/

Matbiten åt vi på New India, där det blev något som hette "lyx middag". Vi hade en "ät 2 betala för en"-kupong. Har aldrig ätit indiskt förut, så vi passade på då vi hade kupong. Var väldigt gott och starkt. Inte för starkt. Efterrätt ingick...god mangoglass.

Därefter blev det film, Wallander - Hämnden. Den var bra, men de finns bättre. Om det inte varit för att den inte går att ladda hem eller hyra, så hade vi definitivt sett den hemma = stor rummlig biosoffa, första parkett, inga mobiler som ringer, inga påsar som prasslar. Man blir fort bortskämd. Fy va trångt det är i vissa biosalonger. Knappt att jag, som är ca 25 ca kortare än m, fick plats och kunde sitta skönt. M satt som en packad sill.

Men i det stora hela - en VÄLDIGT trevlig kväll!!

2 kommentarer:

ninalina sa...

¨Vi var också och åt "lyxmiddag" 2 för 1 för ett tag sedan på New India. Deras mat från menyn är godare än när vi åt med kupongen.

ninalina sa...

Alltså - vi åt inte MED kupngen. Vi använde såklart kniv och gaffel. =)