söndag 19 juli 2009

svårt att andas

Skulle behövas ett riktigt ordentligt åskoväder. Är ju så kvavt att det knappt går att andas. M står och filéar sin lilla gös som han fick upp (inte han men hans kompis =) igår när de var ute och fiskade i mälaren. Ska bli spännande. Själv ska jag åka till ICA och köpa färskpotatis. Väntar spännt på att vår potatis skall bli mogen. När vet man det??

3 kommentarer:

C sa...

Man drar upp en och kollar.
De borde väl ha varit klara länge nu

ninalina sa...

Potatis är väl mogna så gott som på en gång. De blir väl bara större.

Ja, vi har plockat svamp idag. Eller A plockade svamp och jag plockade blåbär. Det var dock alldeles för myggigt och kvalmigt för att det skulle vara roligt. Hade mest panik och svettades som en tok i min jacka.

Hanna sa...

Jättefint ni hade gjort det hemma! :) Vi räknade lite på skoj hur mkt vi skulle behöva i form av de där timmerstockarna ni lagt framför huset och kom fram till att vi skulle behöva ca 300 - 400 meter och att priset skulle landa på ca 8000 kr. Haha, kanske lika dyrt/billigt med sten.

Hoppas det blev bra med sängborden. var ju inte meningen att pracka på er dem! Jag hade tänkt ställa dem i stan oavsett. De är klumpiga att bära ifall Andreas inte var hemma tänkte jag.

Om du gillar att baka så pröva morotskakan jag gjorde idag! Den var jättegod :) Sen fick jag tips om en en gullig sida; www.klarafardiga.com. Fina muffinsformar och annat kul :)