lördag 11 juli 2009

sidoprojekt

Hemma igen! Fick med oss lite "bra att ha saker" från landet idag. Liams farmors gamla korgstol i minisize. Den måste givetvis bli vit, så det gick vi på direkt när vi kom hem. Hur smidigt som helst med sprayfärg.

Precis påbörjad målning


Färdig! Gullig va??

Vi fick även med oss en utemöbelsgrupp (precis en sån som vi ville ha i vitt) fast den här är svartbetsad. Aldrig använd. Låg i kartong i deras bod och hade legat där sen 15 år tillbaka. Så nu funderar vi på att antingen ha kvar den i svartbetsat, måste givetvis betsas om. Eller om vi skall passa på och måla den vit, medans träet är torrt och perfekt att måla på. Svartbets är snyggt, men vitt passar nog bättre till vårt hus. Bild kommer senare, det är inte ihopskruvat ännu.

1 kommentar:

Hanna sa...

Nej men vad festligt! :)

Jag tror andra mammor förstår precis vad vi menar och hur vi känner. Kan dock tänka mej att de som inte har barn kanske tycker att man är dum mot sitt barn när man tänker som jag gör. Det har ju inget med barnet att göra. Det är ju ens egen självkänsla och utveckling.

Jodå. Nog har vi skarvsladdar alltid, haha. Ett par 2 -3 stycken. Vet inte om våran tomt är så mkt större än eran. (2600kvm)Vårat problem är att det är så jäkla kasst med uttag osv. Tom på insidan har vi skarvsladdar till tusen!

Har du hört något från Mickis? Börjar bli orolig eller nåt :)
Kramis