onsdag 8 juli 2009

projekt badrum

Idag har taket i badrummet blivit målat, så imorrn väntar kakel på väggarna.....spännande. Ska bli kul och se hur det blir. Vi tänkte även göra en liten specialare i hörnet i duschhörnan. Vi får se imorrn om det blir bra eller katastrof. Kan ju vara kul att göra det lite personligt. Men det är jättesvårt att bestämma hur man vill ha det, tycker jag. Finns så otroligt mycket material, färger och plattsättningsdetaljer att välja på. Svårt att se slutprodukt i huvudet.

I övrigt så har dagen varit väldigt lugn. Väldigt skönt med regn måste jag säga. Mest för våra blivande potatisars skull =) Annars idag har det ju faktiskt varit hyffsat väder. En cykeltur har vi hunnit med nu på kvällskvisten hela familjen. Förstår inte vad vi pysslar med på kvällarna, men de senaste har vi inte kommit i säng förens vid 01-tiden. Fast så länge man får sova på morgonen så gör det inte så mycket. Snart är det vardag igen och fasta rutiner, så det är ganska skönt att kunna leva hur man vill just nu. Även Liam har ställt om dagsrytmen så han sover iallafall till runt 09 varje morgon. De trötta anlagen har han definitivt ärft från m. De anlagen tackar vi för =)

2 kommentarer:

Hanna sa...

Till 01! Så sover jag som en bebis för länge sedan.. Är uppe på övertid idag för den delen..

Vad har ni valt för färger till badrummet? Kul att det är dax för plattsättning snart! Tycker också att det finns så mkt att välja på att man blir alldeles snurrig! Vi kom iaf på oss själva med att hjälpa A.s föräldrar med att välja kakel och står och tittar i ett sånt där visningsrum och utbyter meningar i stil med "å det här var fint" "skitsnyggt med de där färgerna".
Så kommer föräldrarna och påpekar att det var det vi hade i våran lägenhet. Då vet man att man valde rätt med andra ord...

Nu blir det sängen.. Ska regna hela dagen imorgon också.. så potatisarna vet.. =P

Har du/ni semester? Vad gör du annars? Fortfarande mammaledig?

Inspirera mera sa...

Vad spännande det låter med badrumsrenovering.
Kram Sandra