onsdag 1 juli 2009

nya projekt

I denna värme finns inte ork till att blogga och tiden räcker knappt till heller. Dagarna känns fullspäckade men jag vet inte vad vi gör hela tiden.
Nåja, igår fick m för sig att han skulle göra om vårat badrum på övervåningen. Inte mig emot så länge han kan avvara några timmar de fina dagarna till att åka och bada. Så idag tog vi paus från badet och åkte istället till Bauhaus och inhandlade kakel och klinker. Vilken djungel. Blev iallafall ljusgrått golv i småplattor och vita, blanka långsmala plattor på väggarna. Blir nog bra. Kan ju knappast bli värre än var det var tidigare. Sen kom vi till det här med kommod och tvättställ. Vi vill ju ha det där tvättstället (fyrkantigt) från Ikea (som typ alla har), som är så jättebillig. Trodde det hade utgått, men icke. Däremot så hade kommoderna som passade till utgått. Hur kan man göra så?? Sälja tvättställ utan kommod!!! Efter mycket tänkande kom vi på att man kan ju ta ett köksöverskåp i samma bredd. Passade perfekt och så finns det ju hur många olika dörrar att välja på som helst till Ikeas kökssystem Faktum. Men eftersom vi ville ha vitt så fick det bli vita högblanka skåpdörrar. Blev skitsnyggt. Ska försöka dokumentera och lägga upp bilder allt eftersom (försöka var det).
Så nu under kvällen så har vi tömt hela badrummet, kastat ut badkar (kommer bli dusch ist), toalett och handfat. Så nu är vi igång. Men som sagt, det får ta sin tid. Fina dagar blir det sol och bad. Vilket det nog blir imorrn.
God natt

2 kommentarer:

c sa...

Exakt små grå på golvet och vita avlånga från Bauhaus hade vi satt in innan vattenläckan.

Micaela sa...

Va kul med förändring!
Hoppas allt är bra med er!