fredag 5 december 2008

Värsta dygnet hittills

Vaknade upp igår morse och kände att det inte var som det skulle. Ringe M för att be honom komma hem så fort som möjligt(vilket är lite svårt då de samåker). 3 timmar senare kommer M innanför dörren, och tur var väl det. Stackars liam hade då ägnat hela morgonen åt att gråtandes letat efter sin mamma som suttit gömd på toaletten. M hann vara hemma i 2 timmar innan det var hans tur att bänka sig framför toaletten. Mamma fick då snällt komma förbi efter jobbet för att hämta upp en uttråkad liam och zigge, för att ta hem dem över natten.

Så nu så här morgonen efter känns det ungefär som "dagen efter" om ni förstår vad jag menar. Pratade precis med mamma o pappa och liam hade tydligen kräkts där hemma igår kväll, så nu har vi väl smittat ner hela släkten snart. Vet inte hur vi hade klarat gårdagen om vi hade haft liam och Zigge hemma.

Men nu tar vi nya tag och hoppas på att vi fått vår dos för den här vintern vad det gäller magsjuka...kan ju alltid hoppas. Inget kalas blir det i helgen i allafall. Får bli nästa helg istället.

Nu ser jag fram emot en varm dusch..

2 kommentarer:

ninalina sa...

Men gud!! Stackare!!! Jag är fobiskt rädd för kräksjukan...

Anonym sa...

Fy sjutton vad jobbigt! =( Fasar för en sådan episod.... Hoppas ni mår bättre nu, allihop! Max verkar bättre, han har varit mycket piggare idag och magen verkar också mycket bättre! Får hålla tummarna att det va allt som skulle komma...
Kramar Liam massa massa grattis imorn! Här vill inte Maxen sova fast han somnat vid 21 i nästan två veckor nu. Får se hur länge han blir uppe ikväll, vi som hade hyrt film och allt.... Så kan det gå!
Massa kramar och krya på er ordentligt!