måndag 29 december 2008

Nu är glada julen slut...snart iallafall!

Så var den julen slut och nyårsafton är inte långt borta. Oj vad fort detta året har gått fort. För ett år sedan så var liam endast 3 veckor gammal och sov mest hela dagarna. Men inte längre...

Idag har liam hängt med sin farmor här hemma medans jag och m fyllt ett helt släp med gamla möbler, kläder, skor, porslin och en massa annat som bara legat nere i källaren och skräpat. Så imorrn blir det till att åka till återvinningen och sortera. Ska bli riktigt kul =/ Har sedan blivit bjudna på fika hos m&s så då kommer belöningen för dagens och morgondagens slit!

M har jobbat på nu under ledigheten så snart är vårt biorum i källaren användbart. Väggarna och taket har åter blivit vita och fina och en mjuk och mysig grå heltäckningsmatta har lagts in på golvet. Blev jättefint. Kommer även att bli en likadan matta i liams blivande lekrum.

Liam är dunderförkyld. Snorar och rosslar, men trots det glad och nöjd. Tack för det! Han har fått så mycket nya leksaker och kläder. Bara därför så måste lekrummet bli klart snart så man kan dumpa ner leksakerna där. Pedanten här hemma har svårt att hålla ordning och reda nu....(jag)!

1 kommentar:

ninalina sa...

Hade skrivit en lång kommentar, men den ville vinte fastna! Grr...
I korthet gick den ut på att jag var avundjuk på både bio-rum och hemma-spa!!