torsdag 10 december 2009

mätt och belåten

Nyss hemkommen från julbord på Odinsborg med jobbet! Det var mycket trevligt och väldigt mycket mat. Kul att träffa dem lite och uppdatera sig nu när man knappt ser dem längre. Kommer hem till ett helt tyst hus, en Liam som sover sött, inbäddad i täcket, på soffan. Och en Zigge som ligger ihoprullad på täcket i soffan =) Och en svärmor som står och diskar...trevligt =) Så nu sitter jag här, datorn och jag, alldeles tyst är det också. LYX!!!! Blir hemma med en snorig Liam i morgon också. På dagis trodde de att han hade öroninflammation och herpesblåsor på hakan. Men tror snarade att han var igentäppt i näsan och därför hade tryck i öronen och sedan ett fukteksem på hakan då han dreglar mycket just nu. Dregel, kyla och napp är ingen bra kombination!! Men han får ändå vara hemma imorrn och vila upp sig, precis som hans mamma också behöver göra. Nya tag på måndag!!!

I helgen blir det nog lite fika för Liam med lite släkt. Annars en lugn helg!! Ska bli väldigt skönt. I söndags hade vi kalas för vänner och kompisar till Liam. Sex barn plus två föräldrar till respektiva barn, det blir lite folk det. Men det gick väldigt bra. Barnen hade kul och jag tror även föräldrarna hade trevligt. Ingen har sagt motsatsen iallafall.......de skulle bara våga =)

Nu ska jag också vila lite på soffan innan killarna vaknar...

Zigge är nytrimmad igen och är såå fin!!

1 kommentar:

Hanna sa...

Det var jättetrevligt i söndags! :)

Emil är också helt rödflammig i ansiktet och på hela armarna. Håller med om att kylan, fukt och napp är en bov där + att dagispersonalen inte behagar smörja in stackars barnet. Det kliar ju så!
Helosansalva fungerar jättebra om man smörjer varje kväll :)


Kramis