söndag 1 mars 2009

Krokodil

Har precis kommit hem från några goda vänner, där vi vart bjudna på god mat och efterrätt. Efter att vi ätit maten frågade de om vi visste vilket kött vi precis ätit. Hjälp, tänkte jag. Krokodil.... Gott var det iallafall och lite speciellt kändes det efterråt.

Fick precis reda på att några andra vänner till oss fick en liten pojke idag kl.17.00. Kändes lite konstigt att tänka att det redan gått över ett helt år sedan man själv var i samma situation. Tiden går läskigt fort. Ibland längtar man tillbaka. Den tiden kommer liksom aldrig tillbaka. När man var på ackis och precis hade fått sitt första barn. Allt kändes nytt och skrämmande, men ändå så spännande och overkligt. Jag tror att just den tiden är det största som händer en i livet. Att gå från att vara två, men ändå bara behöva tänka på sig själv. Till att vara tre och behöva tänka på någon annan utöver en själv.

4 kommentarer:

ninalina sa...

Krokodil?? Hur smakade det?

Anonym sa...

Det är nästan ännu häftigare med andra barnet. Man vet lite hur det går till och det bästa man har får ett lillasyskon. Det är en skysst present.

Så kör på nu! ha ha

Micaela sa...

Coolt med krokodil!!

Micaela sa...

Längesen man hörde från dig nu. Hoppas allt är bra!! Här är Max och jag förkylda igen, lagom till flytten imorn... Hoppas bara Marcus klarar sig!
Kramar!